Goudsmid

Goudsmid

Uw persoonlijke sieraden laat u niet zomaar ergens achter om te repareren. U moet vertrouwen hebben in de juwelier en zijn atelier. We zijn er dan ook trots op dat bijna alle reparaties binnen ons eigen bedrijf uitgevoerd worden en dit geeft veel van onze klanten een goed vertrouwen.

Onze goudsmeden, met het grote atelier bij de winkel in Harderwijk, repareert niet alleen voor de beide winkels; ook het maken van nieuwe sieraden of het veranderen van bestaande sieraden is een vast onderdeel van de werkzaamheden. Bij grote reparaties of ontwerpen kunnen we één op één met de goudsmid overleggen over de beste mogelijkheden voor u. Onze tweede goudsmid werkt vanuit Dronten zodat snelle reparaties ook hier geen probleem zijn.

Trouwring vermaken

Het vermaken van trouwringen kan een spannend moment voor u zijn. Onze goudsmeden hebben veel ervaring met het vermaken van een trouwring. We hebben een voorbeeld collectie van ringen en hangers die gemaakt zijn van bestaande trouwringen. Deze voorbeeldringen kunnen een inspiratiebron zijn voor het vermaken van uw eigen ring of ringen. Iedere ring is uniek en steeds weer vermaken we het tot een prachtige nieuwe ring met een blijvende herinnering.

Horlogereparatie

Zuyver Juweliers in Dronten en Harderwijk beschikt over een eigen uurwerkmaker. Hierdoor kunnen we een groot deel van de reparaties in eigen huis uitvoeren. Ons team in de winkel kan voor de meeste reparaties al een indicatie geven over de kosten. Bij hogere kosten of een gecompliceerde reparatie geven we een offerte nadat onze expert onderzoek heeft gedaan.

Mechanische horloges

In onze winkel krijgen we ook veel vragen over het onderhoud en de service aan luxe, voornamelijk Zwitserse, horloges. Ook voor de merken zoals bijvoorbeeld; Omega, Breitling, Rolex en Cartier bent u bij Zuyver juweliers in Dronten of Harderwijk aan het juiste adres. Voor deze merken kunnen wij de reparaties of het onderhoud voor u verzorgen. Hierbij kunnen we in overleg met u een keuze maken uit het service centrum van het betreffende merk of een gespecialiseerd horloge reparatie atelier waarmee Zuyver Juweliers samenwerk.

Service dealer

Tevens zijn wij service dealer van de Swatchgroup. Dit houd in dat wij rechtstreeks onderdelen kunnen bestellen voor; Omega, Rado, Longines, Tissot, Certina en Hamilton.