Diamanten trouwringen

Zuyver Juweliers: dé trouwringen specialist van Harderwijk en Dronten

Met een diamanten trouwring vereeuwig je jullie liefde in de vorm van een prachtig sieraad.

Deze steen staat in het teken van oneindige liefde en je hebt op het gebied van het model en de kleur een breed scala aan mogelijkheden.

Wil je graag een of meerdere subtiele diamanten of mag de diamant opvallen? En kies je voor een zilveren ring, een gouden ring of een witgouden ring?

Voor welke ring je ook gaat, je bent er in alle gevallen zeker van dat je een blijvende herinnering hebt aan de mooiste dag van jouw leven.

In de winkels kunnen we je alles vertellen over trouwringen met diamant, op deze pagina geven we alvast een voorzetje.

Kom langs in onze winkels of maak alvast een afspraak.

Onze collectie diamanten trouwringen

In de praktijk zien we dat met name de trouwringen voor dames vaak worden voorzien van één of meerdere diamanten. De heren kiezen veelal voor de ring in dezelfde stijl, die echter ingetogener en dus zonder diamant wordt uitgevoerd. Kies vooral voor de ringen die passen bij jullie persoonlijkheid en stijl!

In onze juwelierszaken in Harderwijk en Dronten beschikken we over een ruime collectie trouwringen voor heren en dames. We bieden de volgende mogelijkheden:

Verschillende stijlen van diamantzettingen

De uitstraling van de diamanten trouwring is grotendeels toe te kennen aan het effect van de zetting van de diamant.

De meest populaire diamantzettingen zijn als volgt:

  • Klauwzetting: klauwtjes die de diamantsteen op z’n plaats houden
  • Halo zetting: zijdiamanten naast de centrale diamantsteen
  • Glad- of bezelzetting: de diamantsteen wordt volledig omsloten door een dunne rand
  • Railzetting: diamantsteentjes worden in een rail in de ring naast elkaar geplaatst

Formaat diamant
  

Tegenwoordig zijn trouwringen met diamant verkrijgbaar in allerlei prijsklassen. Het formaat van de diamant draagt hier voor een groot deel aan bij. Je hebt keuze uit alle diamanten van verschillende formaten.

Kun je niet de ring van je dromen vinden en heb je een heel specifiek model in gedachten? In dat geval kun je er ook altijd nog voor kiezen om de ring op maat te laten ontwerpen.

Kleuren
 

Zoals je waarschijnlijk al weet, zijn trouwringen verkrijgbaar in verschillende kleuren. Vroeger werd vooral een trouwring in het geelgoud gedragen, maar tegenwoordig zijn er zoveel meer mogelijkheden. Denk hierbij aan:

  • platina trouwringen
  • witgouden trouwringen
  • roségouden trouwringen
  • palladium trouwringen
  • zilveren trouwringen

Alle kleuren zijn te verkrijgen met een subtiele diamant of juist een opvallende steen.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van de diamantzettingen: Alliance zetting, railzetting, gladomzetting en de halozetting.

Gravures

Heb je een keuze gemaakt voor een bepaalde diamant en een bijpassende ring? In dat geval kun je er ook nog voor kiezen om de binnenkant te laten graveren. Kies voor jouw partners naam, de trouwdatum of juist een unieke tekst die jullie liefde voor elkaar zo sterk maakt. Wat je wensen ook zijn, het is vrijwel zeker dat het in de ring kan worden gegraveerd.

 

Erg is goed met ons meegedacht en wij zijn heel erg blij met het resultaat.

Robbert-Jan en Maaike

 

Erg goede hulp, ook als je een bijzondere wensen hebt. Goed en snel geslaagd voor onze trouwringen

Christian

Wij zijn zeer goed geholpen met onze wensen voor onze trouwringen! Voor de vrouwenring hebben we onze ideeën besproken om de verlovingsring te gebruiken in een nieuwe ring voor het trouwen en Jeroen heeft ons hierbij uitstekend begeleid naar wat er mogelijk was. Er wordt meegedacht en aan alle wensen voldaan!

Anoniem

Wij hebben rond augustus 2016 onze trouwringen bij Juwelier Zuyver Harderwijk besteld. Ik ben nogal een twijfelaar, dus nadat we ze besteld hadden , begon ik te twijfelen of ik wel de goede keuzes gemaakt had. Jeroen nam de tijd om naar me te luisteren een bood andere opties aan. Een jaar later is mijn man zijn trouwring verloren tijdens het zwemmen in de zee in Italië. Ook toen heeft Jeroen zijn best gedaan om tot een goede prijs te komen. Super fijn!

Hans en Patricia

één van de 7 zuyverheden

6/7 XXL trouwringencollectie

Maak een afspraak


Diamanten trouwringen kopen bij Zuyver Juweliers in Harderwijk of Dronten

Kom gerust langs in onze winkel in Dronten of Harderwijk voor de oriëntatie en aankoop van diamanten of 1 van onze andere trouwringen. Graag tot ziens! 

Kom gerust op de bonnefooi langs. Over het algemeen worden onze bezoekers snel geholpen. We zorgen er namelijk voor dat er altijd voldoende personeel aanwezig is. Soms kan het voorkomen dat iedereen op hetzelfde moment de winkel bezoekt, daarom mag je ook altijd even bellen, zodat we een speciaal plekje voor je reserveren.