Goudsmid

Goudsmid

Uw persoonlijke sieraden laat u niet zomaar ergens achter om te repareren. U moet vertrouwen hebben in de juwelier en zijn atelier. We zijn er dan ook trots op dat bijna alle reparaties binnen ons eigen bedrijf uitgevoerd worden en dit geeft veel van onze klanten een goed vertrouwen.
Onze goudsmeden, met het grote atelier bij de winkel in Harderwijk, repareert niet alleen voor de beide winkels; ook het maken van nieuwe sieraden of het veranderen van bestaande sieraden is een vast onderdeel van de werkzaamheden. Bij grote reparaties of ontwerpen kunnen we één op één met de goudsmid overleggen over de beste mogelijkheden voor u. Onze tweede goudsmid werkt vanuit Dronten zodat snelle reparaties ook hier geen probleem zijn.

Trouwring reparatie

Uw trouwring is één van de belangrijkste sieraden die u heeft. De ring staat symbool voor het leven dat u deelt met een ander. Logisch dus dat daar de grootste zorg aan besteed moet worden. Uiteraard kunnen onze goudsmeden voor u aan het werk om een trouwring te ontwerpen die geheel aan uw wensen voldoet.

Is uw trouwring toe aan onderhoud omdat deze niet meer goed past, beschadigd is of toe is aan wat extra’s? Met wat liefde en aandacht straalt uw ring weer net zo prachtig als op uw trouwdag. Voor onderhoud aan trouwringen bieden we u graag de volgende diensten aan:

– Trouwring vermaken
– Trouwring polijsten
– Diamant bijzetten
– Trouwring rhodineren
– Trouwring groter maken
– Trouwring kleiner maken

Horloge reparatie

Stijlvol, elegant of stoer, uw horloge is een sieraad met een functie. Om te zorgen dat u altijd bij de tijd bent, biedt Zuyver Juweliers niet alleen een ruim assortiment horloges aan, maar voeren wij ook reparaties uit. Van het vervangen van een horlogebatterij tot gecompliceerde reparaties; onze uurwerkmaker zorgt er voor dat uw horloge snel weer tikt zoals het hoort.

Omdat wij een eigen uurwerkmaker hebben, kunnen veel reparaties in eigen huis worden uitgevoerd. Kom gerust langs voor een prijsindicatie voor onze horlogediensten:

– Uurwerk horloge schoonmaken
– Uurwerk horloge controleren
– Horlogebatterij vervangen
– Horlogeband vervangen, inkorten of vergroten
– Horlogeglas vervangen
– Horlogekroon vervangen
– Horloge waterdicht maken
– Horloge-index vastzetten
– Horlogewijzers vastzetten
– Overige horlogereparaties

Wij zijn het servicepunt voor veel luxe Zwitserse merken. Bij ons kunt u terecht voor de reparatie aan o.a. uw Omega, Logines, Rolex, Breitling of Oris horloge.

Ring reparatie

Zoveel mensen, zoveel ringen: U kunt een ring dragen als verlovingsring, als vriendschapsring of als trouwring. Wellicht heeft u een ring met bijzonder sentimentele waarde of draagt u een ring puur omdat het zo’n prachtig sieraad is.

Iedere ring is een stukje versiering van uw hand dat u met trots mag dragen. Moet uw ring vermaakt worden? Dan kunt u hiervoor terecht bij onze goudsmeden die de maat en dikte van uw ring kunnen aanpassen. De goudsmeden van Zuyver Juweliers bieden diverse diensten en reparaties aan om uw ring op maat te maken:

– Ring vergroten
– Ring verkleinen
– Ring zetting controleren
– Ring verdikken
– Ring vermaken
– Ring solderen
– Ring repareren
– Ring graveren
– Haarslag in ring maken
– Ring polijsten
– Ring matteren
– Ring rhodineren
– Diamant bijzetten in ring
– Ring omsmelten

Armband reparatie

Een armband die u veel draagt kan slijtage vertonen en aan onderhoud of reparatie toe zijn. Door een ervaren goudsmid naar uw armband te laten kijken bent u ervan verzekerd dat deze geheel naar uw wens wordt aangepast. De goudsmeden van Zuyver Juweliers kunnen een armband vergroten of verkleinen, maar ook vele andere reparaties en verbeteringen doen zoals:

– Armband zetting controleren
– Armband verdikken
– Armband solderen
– Armband nieuwe sluiting
– Armband veiligheidsketting aanzetten
– Armband veiligheidsachtje aanzetten en inkorten

Bent u niet helemaal tevreden over de uitstraling van uw armband of is deze in de loop der jaren achteruit gegaan, dan kunt u ook bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

– Armband polijsten
– Armband matteren
– Armband rhodineren
– Armband graveren
– Armband omsmelten

Reparaties aan colliers en kettingen

Wanneer uw ketting of collier niet goed meer past of wanneer de sluiting niet meer voldoet, is het tijd om een goudsmid te bezoeken voor een reparatie. In het atelier van onze goudsmeden zijn al talloze colliers behandeld. Ze worden teruggebracht naar nieuwstaat of verbeterd door ze te polijsten of te rhodineren. De goudsmeden van Zuyver Juweliers bieden u graag onderstaande diensten aan voor het repareren en opknappen van uw collier:

– Verlengkettinkje aanzetten
– Collier solderen
– Collier sluiting vervangen
– Collier verlengen
– Collier inkorten
– Collier rhodineren

Hanger reparatie

De hanger aan uw collier zorgt vaak net voor dat beetje extra klasse en stijl. De sierlijke vorm van de hanger of de schitterende diamant springt in het oog. Des te vervelender is het als dit belangrijkste onderdeel van uw sieraad niet meer in orde is.

Gelukkig kunnen onze goudsmeden hier iets aan doen. Om ervoor te zorgen dat u met uw sieraad snel weer goed voor de dag kunt komen, repareren zij uw hanger door één of meerdere van onderstaande reparaties uit te voeren:

– Hanger diamant vervangen
– Hanger zirkonia vervangen
– Hanger zetting controleren
– Hanger diamant bijzetten
– Hanger rhodineren
– Hanger aan collier zetten
– Hanger solderen

Parels

Parelsnoeren zijn er in vele varianten en ze behoren tot de meest stijlvolle en klassieke sieraden die u in uw bezit kunt hebben. Parels hebben een tijdloze uitstraling. Om de parels in uw sieraden in de best mogelijke conditie te houden hebben ze wel onderhoud nodig.

De goudsmeden van Zuyver Juweliers hebben jarenlange ervaringen met deze reparaties. Zij passen de lengte van uw parelsnoer aan, rijgen of knopen de parels opnieuw zodat u ze weer met plezier kunt dragen.

In ons atelier maken we sieraden met parels weer zo goed als nieuw met de volgende reparaties:

– Parels inkorten
– Parels rijgen
– Parels knopen
– Parels inlakken