Trouwringen-week

Trouwringen-week bij Zuyver juweliers

Voor de meest speciale dag van jullie samen wil je natuurlijk de mooiste ringen. In het voorjaar besteden wij daarom extra veel tijd en aandacht aan het adviseren van aanstaande bruidsparen. In deze tijd zijn veel jonge stellen zich aan het voorbereiden op de mooiste dag van hun leven en hierbij willen we graag een belangrijke rol spelen. De mooiste ring ziet er voor iedereen weer anders uit en wij zorgen ervoor dat we samen de ringen vinden die bij jullie passen. We hebben een XXL collectie trouwringen die ons hierbij kan helpen en deze ringen kunnen we vervolgens nog aanpassen aan specifieke wensen zodat jullie helemaal tevreden zijn.
Omdat wij de juiste trouwring belangrijk vinden organiseren we in februari de trouwringenweek van 14 t/m 18 februari in Harderwijk en van 21 t/m 26 februari in Dronten.

Wat mogen jullie verwachten?

– de nieuwste modellen Onze collectie is het hele jaar door al groot en uitgebreid maar dit weekend hebben we ook de nieuwste modellen binnen!
– Honderd euro korting Speciaal voor deze week hebben we de aanbieding bij een paar ringen vanaf 800.- krijgt u € 100.- cadeau

button_korting

Meld u aan voor Harderwijk

Vul het formulier volledig in om uw aanmelding te versturen.
U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding.

Meld u aan voor Dronten

Vul het formulier volledig in om uw aanmelding te versturen.
U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding.

Trouwhorloges

Bekijk inspiratie

Trouwlocaties

Ontdek de locaties

Bruidsjurken

Bekijk bruidsjurken

Fotografie

Meer informatie

Sieraden

Bekijk de collectie

Trouwpakken

Meer informatie