Trouwringen

Zuyver Juweliers: dé trouwringen specialist van Harderwijk en Dronten

De mooiste dag van je leven. Je droomjurk, een prachtige locatie, een goede fotograaf, mooie bloemen en als het even kan schitterend weer. Voor de mooiste dag van je leven laat je (bijna) niets aan het toeval over. Dat weet Zuyver Juweliers ook en daarom hebben wij ons gespecialiseerd in trouwringen.

De trouwringen mogen in de voorbereidingen niet ontbreken. Samen met alle mooie herinneringen draag je je trouwringen de rest van je leven bij je als symbool van jullie liefde. Trouwringen zijn een hele speciale aankoop waarbij tijd, rust en een goed advies heel belangrijk zijn. Wij willen graag diegene zijn die jullie advies geven en helpen bij het vinden van de perfecte ringen.

Bestaat die perfecte trouwring? Jazeker, daar zijn wij van overtuigd. Het is natuurlijk wel zo dat de perfecte trouwring er voor iedereen anders uit ziet of aan andere eisen voldoet. Het team van Zuyver Juweliers vind het adviseren bij de aanschaf van trouwringen één van de leukste facetten van ons vak.
Als jullie op zoek zijn naar een passende ring dan ontmoeten we jullie graag in één van onze winkels.

Kom langs in onze winkels of maak hieronder een afspraak.

Veelzijdig en altijd kunnen combineren

Een bicolour trouwring is erg populair. We hebben een uitgebreide keuze aan trouwringen in de combinatie van geel en witgoud. Veel bruidsparen vinden het erg fijn om de ringen zowel bij geelgoud als bij witgoud of zelfs bij zilver te kunnen dragen. De bicolour trouwring is dan een ideale ring. De ringen op deze afbeelding zijn gemaakt van 14 karaat geel en witgoud en beide delen zijn glanzend. De damesring is voorzien van 3 briljant geslepen diamanten.

Net even anders

Hou jij van een trouwring die net even anders is? Door onze uitgebreide collectie trouwringen hebben we meer dan alleen de bekende modellen. We vinden het leuk om ook de ringen die eruit springen te kunnen laten zien en het paar ringen op deze foto is daar zo’n voorbeeld van. De trouwringen die je hier ziet zijn gemaakt van 14 krt. Rood en witgoud. het witgoud is glanzend gemaakt en het verlaagde middendeel van roodgoud is gematteerd. De damesring heeft als eye-catcher een mooie diamant in het midden.

Luxe en eenvoud

Ben jij eigenlijk een prinses en is diamant aan jou goed besteed? We hebben een groot assortiment trouwringen waarbij de diamanten centraal staan. Bij deze ringen is de damesring een ring om als bruidsmeisje jaloers op te zijn.

Op deze foto zijn een paar trouwringen te zien dat gemaakt is van geelgoud en waarbij de damesring in de zijkant bezet is met diamant en dit geheel rondom!

Onvoorzien en verrassend

Doordat wij een mooie trouwring net zo belangrijk vinden als jullie en wij vaak op zoek zijn naar nieuwe modellen, vinden we ook die modellen die je niet vaak tegenkomt. Het paar trouwringen op deze foto is daar zo’n voorbeeld van. Deze ringen in de combinatie van wit en geelgoud vinden wij absoluut onvoorzien en verrassend.

Strakke ringen

Op zoek naar een mooie strakke trouwring? Ook in witgoud hebben wij een groot assortiment ringen zoals bijvoorbeeld dit paar. Hier ziet u een paar ringen gemaakt van 14krt. Witgoud. De trouwringen zijn in het midden lager en dit deel is glanzend. De zijkanten van de ringen zijn gematteerd waardoor er een strak contrast ontstaat. De damesring is ook nog eens voorzien van een mooie briljant geslepen diamant.

 

Erg is goed met ons meegedacht en wij zijn heel erg blij met het resultaat.

Robbert-Jan en Maaike

 

Erg goede hulp, ook als je een bijzondere wensen hebt. Goed en snel geslaagd voor onze trouwringen

Christian

Wij zijn zeer goed geholpen met onze wensen voor onze trouwringen! Voor de vrouwenring hebben we onze ideeën besproken om de verlovingsring te gebruiken in een nieuwe ring voor het trouwen en Jeroen heeft ons hierbij uitstekend begeleid naar wat er mogelijk was. Er wordt meegedacht en aan alle wensen voldaan!

Anoniem

Wij hebben rond augustus 2016 onze trouwringen bij Juwelier Zuyver Harderwijk besteld. Ik ben nogal een twijfelaar, dus nadat we ze besteld hadden , begon ik te twijfelen of ik wel de goede keuzes gemaakt had. Jeroen nam de tijd om naar me te luisteren een bood andere opties aan. Een jaar later is mijn man zijn trouwring verloren tijdens het zwemmen in de zee in Italië. Ook toen heeft Jeroen zijn best gedaan om tot een goede prijs te komen. Super fijn!

Hans en Patricia

één van de 7 zuyverheden

6/7 XXL trouwringencollectie

Maak een afspraak


Gouden trouwringen

Volgens velen het mooiste materiaal voor het gebruik van een trouwring, het goud. Over het algemeen zien we drie kleuren goud die toegepast worden in gouden trouwringen. Geelgoud, witgoud en rosegoud, deze laatste wordt ook vaak roodgoud genoemd. De verschillende kleuren zijn ook goed met elkaar te combineren en dan spreekt men over bicolour of tricolour trouwringen. Bij Zuyver hebben we in onze winkels in Dronten en Harderwijk een grote collectie gouden trouwringen en vaak zijn hierbij ook verschillende mogelijkheden voor het bezetten met diamant.

Bij gouden trouwringen hebben we ook de mogelijkheid om een keuze te maken uit het gehalte. In Nederland is het gebruikelijk om 14 karaat te gebruiken, bij Zuyver juweliers bieden we echter ook de mogelijkheid om 8 of 18 karaat goud te gebruiken voor jullie trouwringen.

Kom jij langs in onze winkel in Harderwijk of Dronten voor de oriëntatie en aankoop van trouwringen? We zien je daar graag!

Trouwringen met diamant

In onze collectie trouwringen hebben we ook een aantal extra speciale ringen. Namelijk de diamanten trouwringen of trouwring met diamant. Deze ringen zijn een feest voor de dames en vallen natuurlijk meer op door de schittering van de stenen. We beschikken over een uitgebreide collectie met verschillende stijlen van diamantzettingen.

Diamanten komen het mooist tot uitdrukking bij witgouden ringen. Maar ook zijn er prachtige voorbeelden van het contrast tussen diamanten en het geel, rood of bicolour etc. 

In onze juwelierszaak in Harderwijk of Dronten beschikken wij over een unieke collectie trouwringen met diamant. Gegarandeerd dat er iets voor jou bij zit. Wij voorzien je hier ook graag van een persoonlijk en deskundig advies. Zodat jij met een aankoop naar huis gaat waar je een leven lang plezier van hebt. Want ook kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Oriënteren mag ook! Graag tot ziens!