Oud goud inleveren

Oud goud inleveren

We krijgen in onze winkels in Dronten en Harderwijk veel vragen over oude en soms kapotte sieraden. Niet iedereen weet dat dit veel waard kan zijn en dan er verschillende mogelijkheden zijn. U bent bij ons altijd welkom om samen te kijken wat voor u de beste oplossing is. Zelfs uit Ermelo en Lelystad ontvangen we veel mensen die bij ons langs komen voor de verschillende mogelijkheden.

Nieuw aankoop

Allereerst is het mogelijk om uw goud, zilver of oude munten bij ons in te leveren en hiervoor een nieuw sieraad of horloge uit te zoeken. Wij zullen deze artikelen op gehalte toetsen en wegen zodat we de exacte waarde voor u kunnen bepalen. Wanneer dit bekend is kunt u voor dit bedrag een mooi nieuw horloge of sieraad uitzoeken of een tegoedbon ontvangen. Deze zijn in Dronten en in Harderwijk in te leveren

Contanten

Het is bij ons ook mogelijk om uw oude gouden of zilveren sieraden in te leveren tegen contanten. Hierbij zullen we de waarde bepalen aan de hand van het gehalte en het gewicht. We kunnen dit direct contant aan u uitbetalen of per bank aan u overmaken. Voor het inleveren van goud of zilver dient u wel een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Omsmelten

Wanneer u een mooie herinnering wilt koesteren of een bepaald sieraad voor u een emotionele waarde heeft dan is het ook mogelijk om uw sieraden en/of munten bij ons om te smelten voor een nieuw ontwerp. Onze eigen goudsmeden kunnen uw versleten of kapotte sieraden weer omsmelten tot iets nieuws met een geheel eigen of nieuw ontwerp.